logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Apeldoorn // GPS tocht Apeldoorn
Groepsuitje Apeldoorn

GPS tocht Apeldoorn

GPS tocht voor een all-in prijs

Altijd al eens met een GPS door het kloppende hart van de Veluwe willen lopen? Aan de hand van diverse satellietpunten door Apeldoorn wordt u samen met uw team getest op uw denkvermogen door het beantwoorden van diverse vragen en uiteenlopende opdrachten.

Het is dus zeker niet zomaar een stukje lopen met een GPS apparaat. U loopt een prachtige route langs Paleis Het Loo, het Oranjepark en andere locaties in Apeldoorn.

Eigentijds vermaak met een knipoog naar sportief en gezond bezig zijn! Natuurlijk in combinatie met heerlijk eten en drinken in diverse restaurants. Klik hier voor meer informatie over de GPS tochten door Apeldoorn.


GPS tocht Apeldoorn

GPS menutocht

Gedurende de GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op door met behulp van de GPS en een digitale camera verschillende opdrachten op te lossen. Een leuke en spannende GPS tocht door Apeldoorn in combinatie met lekker eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Budget Uitje Apeldoorn

Budget Uitje

Kies een van de leuke stadsuitjes in Apeldoorn en eindig vervolgens in een sfeervol Italiaans restaurant met een 2 gangen diner. Ontdek de stad met 1 van de volgende programma's: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, GPS Menutocht, Crazy 88 en nog vele andere. De ontdekkingstocht door de stad Apeldoorn zit vol met verrassende foto opdrachten en daarnaast ook nog vele doe-, en denkactiviteiten.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Apeldoorn

StadsGamen

Een andere leuke GPS tocht door Apeldoorn is StadsGamen. StadsGamen is uitdagend, prikkelend en zeker ook intellectueel. De verscheidene teams maken gebruik van GPS, SMS, MP3 speler en een digitale camera. Gedurende het StadsGamen wordt er lekker gegeten en gedronken in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Wie is het Zwijntje Apeldoorn

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door de stad Apeldoorn waarbij je met GPS en een digitale camera de stad ontdekt. Tijdens het ontdekken van de stad worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer


Een GPS Tocht is één van de leukste uitjes in Apeldoorn. Via verschillende satellietpunten loop je een mooie route door het kloppende hart van de Veluwe. Apeldoorn, ook wel het grootste dorp van Nederland genoemd, heeft dit te danken aan het feit dat Apeldoorn nooit stadsrechten heeft gekregen.

Veel toeristen komen hier ook voor de ongerepte natuur. Maar Apeldoorn heeft veel meer te bieden zoals de monumentale panden, moderne nieuwbouw en schitterende paleistuinen grenzend aan Paleis ´t Loo.

Maar Apeldoorn is ook vooral veelzijdig. Daarom ook de perfecte locatie voor een GPS tocht. Van de ontvangst tot de afsluiting en het programma tot de catering, Uitjes en Eten regelt het allemaal!

Bedrijfsuitjes Apeldoorn

Personeelsuitje Apeldoorn

Personeelsuitje in Apeldoorn? Bij Uitjes en Eten bent u aan het goed adres! Elk personeelsuitje wordt op maat geregeld naar al uw persoonlijke wensen. Onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat uw uitje een succes wordt. Van de ontvangst tot de afsluiting, van de activiteit tot de catering, Uitjes en Eten regelt het voor u!

Groepsuitje Apeldoorn

Ontdek het kloppende hart van de Veluwe. Deze attractieve stad, met onder andere de Apenheul en Paleis Het Loo is de perfecte locatie voor uw groepsuitje. Een groepsuitje als familieuitje, vriendenuitje, vrijgezellenuitje of toch een bedrijfsuitje? Uitjes en Eten regelt het voor u!

Puzzeltocht Apeldoorn

Een puzzeltocht of speurtocht door Apeldoorn? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres! Tijdens een puzzeltocht door Apeldoorn ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Zo kunt u in Apeldoorn kiezen voor verschillende uitjes, zoals; Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Stads Gamen etc.

GPS tocht Apeldoorn

Het is bij Uitjes en Eten mogelijk om Apeldoorn te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse ludieke, uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Apeldoorn

Communicatie, samenwerking en plezier maken. Daar draait het om bij een Teambuilding programma van Uitjes en Eten. Al onze programma´s zijn in combinatie met heerlijk eten en drinken. Wilt u een Teambuilding programma doen in Apeldoorn? Dat is mogelijk! Uitjes en Eten helpt u graag bij het optimaliseren van de samenwerking binnen uw bedrijf.