logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Apeldoorn // Groepsuitjes
Groepsuitje Apeldoorn

Groepsuitje Apeldoorn

Groepsuitje voor een all-in prijs

Wilt u een groepsuitje in het groenrijke de Veluwe. Dan is Apeldoorn de ideale locatie. De bosrijke omgeving geeft de stad een totaal eigen karakter. In deze moderne stad biedt Uitjes en Eten diverse programma´s aan. Deze programma´s worden geheel verzorgt met lekker eten en drinken. Kijk snel voor onze mogelijkheden. U bent voor uw groepsuitje Apeldoorn bij ons op het juiste adres.

Uitjes en eten is al jaren bedreven in het organiseren van groepsuitjes in Apeldoorn. Alles is mogelijk bij Uitjes en eten. U kunt kiezen voor uitjes met veel activiteit tot uitjes waarbij iedereen binnen zit en een dinerspel speelt. Tijdens de activiteiten wordt er heerlijk gegeten en gedronken.

Wij regelen niet alleen de activiteiten tijdens uw groepsuitje, maar ook de catering, waardoor u nergens meer enig omkijken naar heeft en lekker kunt genieten.

Wilt u graag weten of er een leuk groepsuitje voor u tussen zit? Kijk snel hieronder naar een kleine greep uit ons assortiment groepsuitjes in Apeldoorn. Voor meer Apeldoornse groepsuitjes klikt u hier.

Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Apeldoorn. Tijdens dit groepsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig bedrijfsuitje. Er is namelijk niemand die weet wie de Rat is. Hoe listig is de ze Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Levend Stratego in Apeldoorn

Levend Stratego

Levend Stratego is een zinderend stadsspel waarbij je als team samenwerkt en op zoek gaat naar de vlag van de tegenstander. Met Levend Stratego ontdekt u prachtige plekjes in de Apeldoornse stad door middel van vele doe- en denkactiviteiten. Het spel eindigt met winnaars en verliezers, maar nooit in mineur.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend bedrijfsuitje of groepsuitje in Apeldoorn. Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Een uitdagende stepontdekkingstocht door Breda

Steps in the city

Steps in the city is een ontdekkingstocht waarbij je op de step de stad Breda ontdek. Het blijft echter niet bij alleen maar steppen. Ieder team ontvangt namelijk een plattegrond en een camera om de uitdagende doe- en denkactiviteiten uit te voeren. Daarnaast zullen jullie langs diverse restaurants gaan waar u kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het nieuwe, hilarische en unieke bedrijfsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Veelzijdig, dat is Apeldoorn zeker! Ontdek hoe de "villa ut marca Appoldro" is uitgegroeid van een pittoresk dorpje tot het schitterende Apeldoorn van vandaag. Groot gebracht door de papierindustrie, gevolgd door de bouw van Paleis ´t Loo en de komst van het kanaal hebben er voor gezorgd dat Apeldoorn tegenwoordig niet meer te missen is. Al deze ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat Apeldoorn een aantrekkelijke groene uitstraling heeft met vele bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om een blik op te werpen.

Groepsuitjes organiseert Uitjes en Eten dan ook graag in deze prachtstad. Tijdens uw groepsuitje ontdekt u het pracht en praal wat Apeldoorn te bieden heeft. Schitterend groen, sfeervolle monumentale pandjes maken uw dag compleet samen met een leuke activiteit en heerlijk eten en drinken in gezellige restaurants en cafés.

Kortom, een dagje Apeldoorn met Uitjes en Eten is en dag volop genieten.

Bedrijfsuitjes Apeldoorn

Personeelsuitje Apeldoorn

Personeelsuitje in Apeldoorn? Bij Uitjes en Eten bent u aan het goed adres! Elk personeelsuitje wordt op maat geregeld naar al uw persoonlijke wensen. Onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat uw uitje een succes wordt. Van de ontvangst tot de afsluiting, van de activiteit tot de catering, Uitjes en Eten regelt het voor u!

Groepsuitje Apeldoorn

Ontdek het kloppende hart van de Veluwe. Deze attractieve stad, met onder andere de Apenheul en Paleis Het Loo is de perfecte locatie voor uw groepsuitje. Een groepsuitje als familieuitje, vriendenuitje, vrijgezellenuitje of toch een bedrijfsuitje? Uitjes en Eten regelt het voor u!

Puzzeltocht Apeldoorn

Een puzzeltocht of speurtocht door Apeldoorn? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres! Tijdens een puzzeltocht door Apeldoorn ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Zo kunt u in Apeldoorn kiezen voor verschillende uitjes, zoals; Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Stads Gamen etc.

GPS tocht Apeldoorn

Het is bij Uitjes en Eten mogelijk om Apeldoorn te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse ludieke, uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Apeldoorn

Communicatie, samenwerking en plezier maken. Daar draait het om bij een Teambuilding programma van Uitjes en Eten. Al onze programma´s zijn in combinatie met heerlijk eten en drinken. Wilt u een Teambuilding programma doen in Apeldoorn? Dat is mogelijk! Uitjes en Eten helpt u graag bij het optimaliseren van de samenwerking binnen uw bedrijf.